Hirdetés

HTML

 

Hirdetés

Leleplező Blog

Szeretjük az igazságot megmondani a dolgokról, főleg, ha meglátjuk azt.

Friss topikok

stat

Az ufonauták létének bizonyítási kísérlete 2.

2016.08.07. 12:38 sanyiska

Most hallgattam végig a Greer-es videót. Azaz a "Steven Greer- Miért nem látunk tisztán Földönkívüliek kérdésében?"

Erre a címre az volt az első reakcióm, hogy már megint semmi konkrétum, hanem az a valami ami kérdés a kérdésére és arra egy újabb kérdés. Vagyis: "Vannak földönkívüliek? Nincsenek(?) Akkor hol vannak?"

Mint a videóból kiindulva kiderül van egy oldal, ahol, ahol, ahol....: http://www.siriusdisclosure.com/evidence/bae-photos/

...ahol a, the "Best Available Evidence Photos and Videos", azaz Az "Elérhető Legjobb Bizonyító - Képek és Videók." cím fogad minket.

Kivehetetlen és a legtöbbje. Nem is a legtöbbje, az összes, egy kivételével, amiről nem lehet tudni, hogy mit látunk, és ez a sajátjuk. Amiről az a meglátásom, hogy valaki felkapcsolt egy nagyobb fényforrást. Majd a másik felvételen, (amit összevágtak a hanggal), azt, hogy a nagy sötétben egymástól távolabb egy kézben tartott  elemlámpával reprodukálják a "látottakat" teljes környezeti sötétségben; a floridai tengerpart horizontján, "se közelebb se távolabb". A felvételen, ami a "mozgásos" rész, az meglehetősen gyatra. Az állóképes részek meg lehetnek képi manipuláció eredménye.

Lehet, de ha kijelenteném, se érne bajom, mert, hát, bizonyítsák be, én még örülnék is ha tévednék.

Az első, ami a "Fox 31 Captures UFO" c. kapta, törölték, de megtaláltam a DailyMotion oldalon, majd a hivatalos oldalon, tovább kutatva, eljutottam az elemzésig: Insect expert: UFOs over Denver not bugs; images on video remain a mystery | FOX31 Denver amire azt tudom mondani - azon kívül, hogy meghagyták kuriózum erejű parasztvakításnak - , hogy Egyértelmű, hogy azért mozog az a valami olyan gyorsan - ami, addig amíg nem látni, hogy egy rovar -  mert közel van az optikához. Az meg, hogy UFO: megállja a helyét, de csak addig amíg mások  sem mondják azt, hogy az nem egy rovar. A másik, hogy ha olyan gyakran mennek ott a rovarok, ...akarom mondani, az ufók, akkor miért nem vizsgálják ki jobban? Mert egy ROVARRÓL van szó!!! Én is éjjel, amikor hallok egy zümmögést, akkor egészen addig amíg rám nem szál (és érzem, hogy magáévá tesz), nem tudom azonosítani, tehát, az a valami nem szúnyog, hanem egy UFO (= A.R.T., azonosítatlan repülő tárgy)!

Azért magáért beszél szerintem, hogy ez az ipse vehető az egyik legkomolyabb szaktekintélynek ebben a témában, és az ő hivatalos oldalán ilyen silányságok vannak.

De térjünk vissza a fő videóhoz:
Jól felépített beszédet adott elő, de nem lehet tudni, hogy mi az igaz belőle, mert lefedi a kétkedés részét is, és arra is egy következetesnek ható magyarázattal áll elő. Vagyis, hogy:
- Miért nem jelennek meg? Válasz hohó, megjelentek, csak ők elriadtak attól, ami fogadta őket és egy kicsit "elvonultak".
- Miért nincs hiteles forrás feltárva? Válasz: mert a felsőbb hatalom az szabályozza azt, hogy mi jelenhet meg, vagyis többszörösen összetett érdek van mögötte, hogy ez úgy is maradjon, az olaj lobbi és a vatikáni vallás lobbi.
meg a marhaság-hírként-való-kiszivárogtatásának-a-megakadályozásának a lobbija

"Hogy találtatok embereket akik nyilvánosság elé állnak a megtapasztalásaikkal? "

Már azt reméltem, hogy az a kérdés, hogy: Hol találkozhatunk a nagy befolyással bíró bennfentesekkel, akiktől a tekintélyüknél fogva azt hihetnénk, hogy szóbeli bizonyítékot szolgáltathatnak...

Hát, ez van. Egyelőre ennyit erről...

 

Szólj hozzá!

Címkék: leleplezés ufonauták gondolati rendrakás dr steven greer

A bejegyzés trackback címe:

https://your.blog.hu/api/trackback/id/tr869169042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása